25 Jun 2012

Jalan2 cari anime

salam

Kebohsanan yg amat sgt sebenarnya hari nie.... so bila ada web yang share anime... semangat la nak download.... skali dead link... baru post pon bleh dead link ker... X paham ak....

Tp nasib baik la ada encik google.... X sampai 3 minit dapat web yang bagus bagi mediafire link lagi.... tp citer Detective Conan ajer.. hehehe..... jadi la.... bleh gak menggerakkan sket otak ak yg dah nak beku nie... hehehe .. klik sini kalo korang nak download ... tp yang ak share nie episod 601 - 650 jer... link yang lain kalo korang nak.. google sendri or request kat ak..

Dalam web yang sama.... ak dapat beberapa info menarik

1) Cara nak install win7 dalam Mac Pro...  Mr Adam ada tanya pada ak rasanya kelmarin ...tp time tuh ak pon x tau.... so skrg... Mr. Adam.... try ler... kalo berjaya.... bleh la pas nie ak try... hehehe

2) cara nak repair CRC error pada fail winrar yang di download ... nie ak selalu kener... pasnie bleh try... n mr udin... bleh try skali la kot....

02 Jun 2012

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...