26 April 2010

2 minggu tanpa cerita

salam

kepada semua,

2 minggu wa senyap jer tanpa cerita kan.aku rangkumkan jer la yer

Kerja
- budak dah nak abis sem... kira dah nak periksa n ada yang dah start periksa dah pon, tambah lagi satu kerja bila time peksa nie.. emm....jaga budak exam... best jugak... coz..... bleh berkenalan... hehehe
- budak praktikal ngan pon dah abis jugak..... dari awal sem,  janji nak belanja diorang makan... tapi diorang asyik tak nak jer.... adus.... macam tolak rezki jer... maybe diaorg segan la kot... tapi hope dalam masa terdekat ... bleh la belanja diaorg tuh
- Skrang tengah training n di training, coz pas nie wa pindah ke library... environment baru, kerja baru, azam baru, tekad baru ... hehehe

Famili

- sabtu ahad kecuali ari nie [semalam] asyik kuar jalan jer... p ipoh la (shopping)..... lumut la (jalan-jalan)... kuala kangsar la (mandi sungai n makan laksa)

Diriku

- Dari segi fizikal pon dah bersedia la jugak.... duit pon wa tak der masalah. InsyaALLAH boleh.

2 ulasan:

alyrds berkata...

bro.... biaq betui hang nak becerai?? napa jadik lagu tu..x buleh slamat lg ka???

Wan Piece berkata...

kadang itulah ujian,,,, masing² dengan ujian masing²... tapi itu juga bukkannya bermakna berakhir satu perjalanan... dah itulah tujuan utama blog ini di create,,, bukan menagih simpati... tetapi moga aku tak sesat kerana aku percaya ia tak akan berakhir begitu sahaja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...